Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Aktiviteter og kurser

Find aktiviteter, kurser, rejser og arrangementer i Ældre Sagen Ølgod

Vi har fundet 5 resultater i Ølgod

 • Kreativitet

  De'er for mænd.

  Vi cykler hver onsdag fra Pagoden - hver mand medbringer sin egen forplejning. Vores cykelture starter ved Pagoden. Sidste onsdag i hver måned (IKKE december måned) mødes vi 'kun' til snak og samvær på Hotel Hjedding. Program vil fremgå af Ugeavisen for Ølgod og Omegn. Ingvard H. 30 26 51 88

  Læs mere
  Lokalafdeling
  Ølgod
  Hvornår
  07.06.2023
  Hvem
  For alle
 • Rejser og ture

  Udflugt til Welling Landsbymuseum

  Vi kører til Welling Landsbymuseum. Vi starter med en guide i bussen og kører rundt i det gamle grænseområde, og kommer bla. forbi Skibelund Knagmølle.Frokost nydes ved Welling. Hjemturen går over Baldersbæk Plantage, hvor Ilse Due fortæller om Baldersbæk Slot og Johannes Pedersen.

  Læs mere
  Lokalafdeling
  Ølgod
  Hvornår
  27.07.2023
  Hvem
  For alle
 • Andet

  Spændende udflugt til Silkeborg og Bryrup.

  Vi starter dagen med at besøge Silkeborg Ørnereservat og ser rovfugle-show - og et fantastisk dyreliv, med bla. bisonokser. Efter sandwich kører vi til Vrads og kører en tur med veterantog på Danmarks smukkeste Jernbane.Efter togturen kører vi til Rørbæk Sø og får kaffe og kage inden turen hjemad.

  Læs mere
  Lokalafdeling
  Ølgod
  Hvornår
  07.08.2023
  Hvem
  For alle
 • Motion

  Bowling

  Vi har god plads til nye medlemmer - så kom og 'leg med os' - det er ren hygge.Vi møder op i god tid, kl. 9.15, skifter fodtøj, pudser bowling-kuglerne og er klar til spil kl. 9.30.

  Læs mere
  Lokalafdeling
  Ølgod
  Hvornår
  01.09.2023
  Hvem
  For alle
 • Rejser og ture

  3 dage til Frederikshavn - Læsø og Skagen

  Tre dage med oplevelser - Lille Vildmose, Voergaard Slot, Læsø, Søndre Kirke, Saltsyderhytten, Tanggården, Læsø Klitplantage, Råbjerg Mile, Skagens Bryghus, Gl. Skagen, Grenen, Sandormen.dette kombineres med buskørsel, overnatning, kaffe, 1/1 pension, madpakker og entreer og guider.Se i program.

  Læs mere
  Lokalafdeling
  Ølgod
  Hvornår
  Fra 04.09.2023
  Til 06.09.2023
  Hvem
  For alle