Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Demens

Har du brug for hjælp eller støtte

Demenskoordinator

Idag er der heldigvis mange muligheder for at hjælpe den berørte samt pårørende, allerede på et tidligt tidspunkt. Som demensansvarlig i Helsingør Kommune med flere års erfaring, ser jeg det som min vigtigste opgave, at koordinerer, samt at være med til at hjælpe med de forskellige opgaver, for derigennem at se, hvad og hvor vi kan hjælpe bedst muligt.

Ring eller skriv til Tove Schou Kämmerer på tlf.  4046 5026 mail: schou.kammerer@c.dk

 

Demensaflastning eller demensrådgiver

Ring og lad os hjælpe. Vi har flere fleksible løsninger på aflastning og rådgivning. Men det er i fællesskab, vi skal finde de bedste forslag til lidt aktivering i dagligdagen som  f.eks. at gå en tur eller blot sidde og hygge lidt sammen; der er mange muligheder. Vi kommer gerne ud i hjemmet . Vi er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Ring eller skriv til Tove Schou Kämmerer, tlf. 4046 5026 mail: schou.kammerer@c.dk. eller Aase Steinbrenner, tlf. 2427 3433 mail: aase.steinbrenner@webspeed.dk

 

Café for demensramte med pårørende i Espergærde

Første fredag i måneden fra kl. 13–16, byder Ældre Sagen Helsingør  velkommen til hyggeligt samvær og rådgivning for bl.a. familier med demens . Vi serverer 2 stk. smørrebrød, vand, kaffe og te i Mørdrup Kirke, Vestermarken 2, 3060 Espergærde.

Pris kr. 25 pr. person.   

Tilmelding senest onsdagen før til Tove Schou Kämmerer tlf. 40 46 50 26 el. mail schou.kammerer@c.dk      

NB: Mørdrup Kirke – Den 1. tirsdag i mdr. fra 10.30 - til ca. kl. 12.00 holder Sognepræsten - Salmesangsgudstjeneste for hukommelsessvækkede og Demens -  i kirken med efterfølgende samvær i salen for dem, der har lyst.

 

Café for demensramte med pårørende i Helsingør

Den 4. fredag i måneden fra Kl. 13–16 byder Ældre Sagen o.s.v. og rådgivning for familier med en demens serverer vi 2 stk. smørrebrød , vand, kaffe og te i Rundingen på Hamlet, Kronborgvej 1. HelsingørPris kr. 25 pr. person .

Tilmelding senest onsdagen før til Ældre Sagens dementskoordinator Tove Schou Kämmerer  tlf. 40 46 50 26 el. mail schou.kammerer@c.dk.  

 

Café for demensramte med pårørende i Hornbæk

Den 3. fredag i i måneden fra 13 - 16 byder Ældre Sagen velkommen til hyggeligt samvær og rådgivning for familier med en demens. Vi serverer 2 stk. smørrebrød, vand, kaffe og te i Sognehuset, Kirkestien 1, Hornbæk.Pris kr. 25 pr. person.

Tilmeldning senest onsdagen før til Ældre Sagens demenskoordinator Tove Schou Kämmerer  tlf. 40 46 50 26 el. mail schou.kammerer@c.dk.  

 

SE ALLE AKTUELLE ARRANGEMENTER HER

Her kan du få viden og gode råd til hverdagen med demens

 

 

 

Sidst opdateret 08.10.2022