Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Når to bliver til en

En invitation til dig der har mistet en ægtefælle ved død eller ved skilsmisse.

nullSorgen er en mærkelig størrelse
Formålet er ikke at komme over sorgen, men at give hjælp til at leve med den, og det at dele den med andre som står i samme situation, kan være med til at give fornyet håb. Mange der har mistet, ved hvad det vil sige at gå alene med sin sorg, og at den dybe smerte der er forbundet med at miste sin ægtefælle, aldrig forsvinder – sorgen kan man ikke bare tage væk.
Vi søger mennesker der vil være med til at gøre os klogere på hvordan vi kan hjælpe hinanden når livet gør allermest ondt.

En ny hverdag alene
Tabet af en samlever kan være stort, og det kan være uoverskueligt at skulle forholde sig til en ny hverdag. Samtidig er det at blive alene ofte omgivet af tabuer. Omgivelserne kan have svært ved at takle ens sorg. De fleste oplever god støtte til at starte med. Så bliver det hverdag for venner og familie. Men ikke for den som er blevet alene.

Få hjælp til at komme igennem sorgen
At miste en ægtefælle eller samlever er en stor livsbegivenhed. Det kan være en rigtig positiv ting at få hjælp af nogle, der kender til situationer som din, til at komme igennem sorgen. Så hjælp os ved at fortælle din historie. Hvordan oplever/oplevede du sorgen, minderne, tomheden, ensomhed, følelsen af at have mistet en del af en selv, og hvordan kan det evt. kan afhjælpes.

Skriv eller ring til Margrethe Faaborg: aeldresagen.haderslev@gmail.com eller tlf. 21 69 12 91.

Målet er at skabe netværk - en sorg- og livsmodslinje, hvor man henvender sig om den nye hverdag alene med alle de udfordringer der er.

Vi tænker det kan være noget med:

  • Følelser
  • Det sociale liv 
  • De praktiske ting  - skifteret m.v.
  • Hvordan står jeg - de offentlige pensioner m.v.

Emnerne er mange - så hjælp os til at få den indsigt der er behov for.

Sidst opdateret 25.10.2023