Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Medlemmerne fortæller

Medlemmerne deler deres oplevelser med hinanden - løst og fast

I disse Coronatider er de flestes hverdag meget forandret og mange af os er måske også en lille smule udtrykke for hvordan fremtiden vil forme sig.

Noget som denne svære tid har lært os, er at vi har brug for hinanden, vi har brug for at føle os som en del af et fællesskab, vi har brug for samhørighed, vi har brug for at høre noget om hvordan andre får deres hverdag til at fungere, og vi har brug for vores historie.

I Ældre Sagen i Hadeslev vil vi gerne være med til bidrage til, at vi alle kan give hinanden lidt inspiration og dele små oplevelser med hinanden, skabe et fællesskab.

Vi har derfor oprettet denne side, hvor vi håber at nogen af jer vil bidrage med små anekdoter eller hverdags-historier, som andre af jer kan have glæde af at læse.

Det behøver ikke at være et fast emne, bare løst og fast hvad der falde jer ind, men måske kan det blive til en lille dialog omkring et eller andet.

Vi lægger her ud med et par ord fra Bodil Budde omkring gækkebreve, så lad os høre om der er andre der har noget de kan fortælle om deres oplevelser med gækkebreve.

Skriv dit oplæg eller send et billede til aeldresagen.haderslev@gmail (Margrethe Faaborg) og vi vil sætte det ind her på siden til fælles glæde.

Vi håber at I vil tage godt imod denne side og at den kan være medvirkende til at vi får skabt en dialog mellem os mennesker, det kan være hverdagsagtige ting vi deler med hinanden.

  • Tankevækkende artikel om livet

    Lad os ikke efterlade noget til senere... Dagen er i dag... og øjeblikket er nu...

    Læs mere
  • Ordsprog

    Livets lærdom er tit indbefattet i et ordsprog

    Læs mere
Den vigtigste egenskab et menneske kan have er, at unde andre at have det godt.

Sidst opdateret 20.11.2023