Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Nyttige links

Nyttige og gode hjemmesider på internettet.

Klik på den røde tekst, hvis du vil besøge de pågældende hjemmesider.

Google.dk
Et søgeredskab der indenfor få sekunder giver et overblik over det valgte emne blandt den overvældende mængde af information på internettet. Googleindekset indeholder mere end 1 milliard adresser og er den første af sin slags med den mest omfattende samling af web-sider på Internettet.
 
Ni.dk
Eniro har en bred vifte af genveje til hjemmesider herunder telefonnumre, adresser (både firmaer og privatpersoner), kort, ruteplan, nyheder, netbanker og kommuner m.m.
 
YouTube
YouTube er det mest populære forum på internettet, hvis man ønsker at se og dele videoklip med andre. Brugerne er selv med til at skabe indholdet og der er noget for enhver smag indenfor bl.a. kategorierne musik, komedie, nyheder, politik og kæledyr. 
 
Borger.dk
Borger.dk er indgangen til hele det offentlige Danmark, hvor det er muligt at finde information og betjene sig selv over for det offentlige.
 
NemId.nu
NemID er et sikkert fælles log-in system til kontakt med både den offentlig og den private sektor. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort. 

Min sundhedsplatform
Min Sundhedsplatform er for dig, der er patient på et af Region Hovedstadens hospitaler eller Region Sjællands sygehuse. På sundhedsplatformen kan du skrive med sundhedspersonalet, se dine sundhedsoplysninger, se dine prøvesvar og få påmindelser, når der er nyt fra din afdeling. 

Brøndby kommune
Brøndby Kommunes hjemmeside giver relevante oplysninger om kommunen og mulighed for selvbetjening.
 
Bibzoom
Bibzoom er bibliotekernes platform for musikformidling. Her kan du lade dig inspirere af anmeldelser, artikler og lytteguides.
 
Bliv dus med din PC
Har du brug for hjælp til at komme i gang med computeren. Her kan du starte helt fra bunden. Du kan bl.a. lære, hvordan man bruger en mus, og hvordan man finder rundt på computeren.
 
Demoborger.dk
Digitaliseringsstyrelsen har udviklet et nyt demomiljø til NemID og Digital Post. Demomiljøet giver mulighed for at prøve at logge på med NemID og logge ind i Digital Post uden at bruge et rigtigt NemID. Samtidig er det muligt hurtigt at demonstrere, hvordan indbakken ser ud, og hvordan tilmeldingen til Digital Post fungerer. 
 
Fix it værktøj
Diagnosticerer og reparerer almindelige software problemer i Windows 10 og andre Microsoft produkter.
 
Ninite
Ninite er en hjemmeside, hvor man kan vælge blandt de mest populære programmer på nettet, som efterfølgende kan installeres på computeren. 
Ninite tager hensyn til din PC, dit sprog og undgår alle reklamer. 

Sidst opdateret 29.04.2024