Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Få hjælp og støtte til livet med demens

I Ældre Sagens lokalafdeling i Brøndby har vi flere tilbud med støtte og aktiviteter til dig, der har demens tæt inde på livet.

Demens ændrer hvert år livet for mange familier. Men livet med demens skal ikke gå i stå. Derfor tilbyder vi hjælpende hænder, støtte, rådgivning og aktiviteter, som kan være med til at give en så god og aktiv hverdag som muligt på trods af en demenssygdom.

Vi har følgende tilbud til demensramte og til dig, der er pårørende til et menneske med demens:

Demensaflastning
Det kan være opslidende for en pårørende at se sin ægtefælle, far eller mor blive dårligere og dårligere af sin demens. Få aflastning eller deltag i aktiviteter. Få flere informationer om at få demensaflastning.

Pårørendegruppe
Er du pårørende, eller har du en god ven, som er dement. Læs nærmere om pårørendegruppen.

Demencafé Pusterummet
Sidste torsdag i hver måned er Café Glenten åben for demente borgere og deres nærmeste pårørende. Se nærmere hvad Pustrummet tilbyder under "Aktiviteter og arrangementer".

Demens og jura
En person med demenssygdom mister færdigheder, men ikke rettigheder. Bliv meget klogere om juraen bag demens.

Få rådgivning
Har du eller en du holder af fået demens? Du kan altid bruge Ældre Sagens rådgivning.
 
I lokalafdelingen har vi en demensansvarlig, der har overblik over, hvordan Ældre Sagen kan hjælpe dig, der får demens ind på livet.

Den demensansvarlige kender lokalafdelingens demensaktiviteter, har en grundlæggende viden om demens samt kendskab til vigtige personer i lokalområdet - fx kommunens demenskoordinatorer.

Du kan finde kontaktoplysninger i bunden af denne side.

Få mere viden om demens
Har du spørgsmål om demens, eller vil du gerne vide mere? Ældre Sagen har samlet et par links med gode informationer og rådgivning om livet med demens. 

Sidst opdateret 15.11.2023