Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om lokalafdelingen

Få mere at vide om aktiviteter, opgaver og indsatsområder i Ældre Sagen Arden.


Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold.
Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
Du har mulighed for at finde aktiviteter, der støtter op om motion og sundhed.
Alle har brug for et sundt og aktivt liv. Frivillige instruktører, motionsvenner og spisevenner bidrager til aktiviteter med mad og motion sammen med andre.
Aktiviteterne kan være motion i hjemmet, fællesspisning, stavgang i naturen, madlavning eller noget helt andet. Det vigtigste er, at man har det sjovt sammen, mens man motionerer eller spiser sammen.
Mad og motion går godt hånd i hånd, så hvad med at lave mad sammen efter motionen?

Socialhumanitære tilbud -bisidder -besøgsven -demensaflastning -en at følges med -motion og sundhed, stolegymnastik for ældre i eget hjem eller som holdtræning.

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om lokalafdelingen og de arrangementer, vi tilbyder. Du kan også læse om dine muligheder for at få støtte og vejledning.

Vi har kontor i Kulturhuset i Arden hver torsdag fra kl. 10 - 12, hvor vi sælger billetter til arrangementer. Der er ligeledes mulighed for en god snak, hvis man har brug for det!