Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Booking og betaling

Booking 24/7 i tilmeldingsperioden.
Læs her om tilmelding og betaling.
Se video om booking.

Arrangementerne annonceres her på den altid opdaterede hjemmeside, i Årsprogrammet, ved Nyhedsbrev ca. 10 gange om året, i Ældre Sagens ”Det Sker” , der udkommer 6 gange om året.

Tilmeldingsperioden kan variere, men start og slut for tilmelding kan ses der, hvor arrangementet annonceres. Tilmeldingen starter og slutter på samme tidspunkt i booking og pr. telefon. Vi gør opmærksom på, at der ikke kan tilmeldes på SMS elle mail, da vi derved risikerer overbooking.

Priser fremgår af arrangementet. Prisen for medlemmer/ikke medlemmer anføres fx som kr. 100/150. Hvis der kun er anført én pris, gælder prisen for alle. Prisen på rejser og ture omfatter altid nye busser og dansktalende guide. Alt er indregnet i prisen undtagen drikkevarer.

Kontant betaling: Da vores bank ikke modtager kontanter, opfordrer vi til, at du af sikkerhedsmæssige og økonomiske grunde anvender booking på hjemmesiden eller, hvis du tilmelder dig pr. telefon, betaler med MobilePay ved fremmødet. 


null                                  Booking: Eksempel på tilmeldingsfrist og tilmeldingsknap  


Booking på hjemmesiden:  Booking er det nemmeste. Her skal du ikke vente ved telefonen, når der åbnes for tilmelding. Du kan tilmelde dig 24/7 i tilmeldingsperioden. Når du har tilmeldt dig og betalt, sendes der en kvittering til din mailadresse. Hvis du har ændret mailadresse, så skal du huske at ændre den.

Medlemmer skal indtaste medlemsnummer, fødselsdato og Dankort-oplysninger.(Der kan kun bruges Dankort eller Visa/Dankort)

Ikke-medlemmer skal indtaste lidt mere.

2-trins godkendelse: Ved transaktioner over 450,- kr. får du tilsendt en kode på SMS, som skal indtastes i betalingsvinduet. Kan du ikke modtage SMS, kan du benytte dit NemID.

VIDEO: VEJLEDNING I BOOKING (Vælg YouTube for bedste visning) 9:33

Videoen vises ikke, da cookies er fravalgt. Klik her for at tilvælge marketingscookies

Tilmelding pr. telefon vil altid være mulig. Ved tilmeldingen bedes du oplyse: Medlemsnummer, navn og telefonnummer.

Når du tilmelder dig pr. telefon, skal du betale med MobilePay ved fremmødet. null


Tilmelding er som udgangspunkt bindende og afmelding skal ske senest inden tilmeldingsfristens udløb. Du skal kontakte arrangementets kontaktperson, der kan oplyse dig om gældende regler for evt. tilbagebetaling. Husk at have dine bankkonto- oplysninger klar, så vi kan tilbageføre det indbetalte beløb. Det tager ca. 8 bankdage.

COVID-19, smittesporing.

  • Arrangementer og aktiviteter er tilrettelagt i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer ved redaktionens slutning. Ændrede retningslinjer kan have indflydelse på arrangementernes gennemførelse.
  • Ældre Sagen er ansvarlig for, at der kan gennemføres en effektiv smittesporing, hvis dette kræves. Tilmeldingslisterne anvendes til dette formål.  

Har du spørgsmål til tilmelding og betaling, er du velkommen til at ringe eller skrive til bookingadministrator, som du finder under "Kontakt os".

Sidst opdateret 22.05.2022