Booking og betaling

Booking 24/7 i tilmeldingsperioden.
Læs her om tilmeldingsmuligheder og betaling.

Arrangementerne annonceres her på hjemmesiden, i Årsprogrammet, ved Nyhedsbrev ca. 10 gange om året, i Ældre Sagens ”Det Sker” og af og til ved omtale i LokalAvisen Assens.

Tilmeldingsperioden kan varier, men start og slut for tilmelding kan ses på hjemmesiden og i "Det Sker". Tilmelding til dagsture og rejser med bus åbner to måneder før arrangementsdato og slutter en måned før arrangementsdato. 

Kontant betaling: Da vores bank ikke modtager kontanter, opfordrer vi til, at du af sikkerhedsmæssige og økonomiske grunde anvender booking på hjemmesiden eller betaler med MobilePay ved fremmødet. 


null                                               Booking: Tilmeldingsfrist og tilmeldingsknap  


Booking på hjemmesiden 24/7:  Booking er det nemmeste. Her skal du ikke vente ved telefonen, når der åbnes for tilmelding. Du kan tilmelde dig 24/7 i tilmeldingsperioden. Når du har tilmeldt dig og betalt, sendes der en kvittering til din mailadresse. Hvis du har ændret mailadresse, så skal du huske at ændre den.

Medlemmer skal indtaste medlemsnummer, fødselsdato og Dankort-oplysninger.

Ikke-medlemmer skal indtaste lidt mere.

2-trins godkendelse: Ved transaktioner over 450,- kr. får du tilsendt en kode på SMS, som skal indtastes i betalingsvinduet. Kan du ikke modtage SMS, kan du benytte dit NemID.

Tilmelding pr. telefon vil altid være mulig. Ved tilmeldingen bedes du oplyse: Medlemsnummer, navn, mailadresse og telefonnummer. Ikke-medlemmer: Navn, telefonnummer og mailadresse.

Når du tilmelder dig pr. telefon, skal du betale med MobilePay ved fremmødet. Her indtaste dagens arrangementskode sammen med betalingen.null

Priser fremgår af arrangementet. Prisen for medlemmer/ikke medlemmer anføres fx som 100/150. Hvis der kun er anført én pris, gælder prisen for alle. Prisen på rejser og ture omfatter altid nye busser og dansktalende guide. 

Tilmelding er som udgangspunkt bindende og afmelding skal ske senest inden tilmeldingsfristens udløb. Du skal kontakte arrangementets kontaktperson, der kan oplyse dig om gældende regler for evt. tilbagebetaling. Husk at have dine bankkonto- oplysninger klar, så vi kan tilbageføre det indbetalte beløb. Det tager ca. 8 bankdage.

COVID-19, smittesporing.

  • Arrangementer og aktiviteter er tilrettelagt i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer ved redaktionens slutning. Ændrede retningslinjer kan have indflydelse på arrangementernes gennemførelse.
  • Ældre Sagen er ansvarlig for, at der kan gennemføres en effektiv smittesporing. Tilmeldingslisterne anvendes til dette formål.  

Har du spørgsmål til tilmelding og betaling, er du velkommen til at ringe eller skrive til bookingadministrator.

Sidst opdateret 14.06.2021