Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om lokalforeningen

Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængige af partipolitik, religion og etniske forhold.

"Vi arbejder for, at alle voksne - uanset alder –  skal have et godt liv - hele livet. Vi er garanter for, at nogen vil tale ældre medborgeres sag".

Ældre Sagen Vestfyn i Assens kommune dækker området Assens - Haarby - Glamsbjerg.

Lokalafdelingen har ca. 4.200 medlemmer og 60 frivillige. Bestyrelsen består af 7 bestyrelsesmedlemmer og 3 arbejdende suppleanter.

Vi indgår i koordinationsudvalg med Ældre Sagen Højfyn, som dækker området Vissenbjerg - Aarup - Tommerup. Koordinationsudvalget er social- og sundhedspolitisk aktive og følger, om ældre medborgere i Assens kommune får de lovbestemte ydelser, og vi giver udtryk for Ældre Sagens holdninger over for politikerne og i medierne.

Bestyrelsen og vores frivillige ledere har igangsat rigtig mange aktiviteter og arrangementer, der omfatter motionstilbud som bowling, cykling og stavgang, Tryghedsopkald, Spis-Sammen, It-hjælp i eget hjem, foredrag, sang, musik, rejser og dagsture, Gå/køre med demente, Demenscafé, Cykelvenner og vi hjælper som bisidder. Du kan læse om alle aktiviteterne her på hjemmesiden.

Vores frivillige beskæftiger sig med de områder, som hver især har mest lyst til - de gør en stor indsats, og vi kan altid bruge flere.

Vi støtter dem, der ønsker kontakten og som gerne vil deltage i aktiviteter og arrangementer. Vi forsøger også at udbrede vores tilbud til dem, der måske ikke selv har overskud til at rette henvendelse.

En gang om året udkommer vores Årsprogram (august-juli). Medlemsbladet "Det Sker" udkommer 5 gange om året. Bladet indeholder korte meddelelser om kommende arrangementer og aktiviteter. 

Du kan tilmelde dig vores Nyhedsbrev på hjemmesiden, hvor du kan følge med i vores arbejde, nyheder og ændring til arrangementer og aktiviteter.

Forslag eller kommentarer til vores arrangementer og aktiviteter modtages gerne.