Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Slægtsforskning - workshops for erfarne

Slægtsforskning - workshops for øvede

Workshops er for dig, som tidligere har deltaget i kurset for begyndere. Det vil sige at du er fortrolig med de mest almindelige kilder, og du kan bruges systemerne fra MyHeritage (andre kan også deltage blot de har lignende forudsætninger). Nu vil du så gerne videre med at udforske din slægt.

På workshops hjælper deltagerne hinanden med tips og ideer og fortæller om deres egen forskning. Det er et ret åbent forum. Der er ikke egentlig undervisning, men lederen hjælper med ideer og med at udrede problemstillinger.

Du skal have en velfungerende lap-top pc og du skal være rutineret i at bruge den. Du skal være bruger af systemerne fra MyHeritage, men behøver ikke være betalende kunde her.

Jeg er interesseret - hvad gør man så ?
En del deltagere har (via kurserne i forår/efterår 2023/2024 eller tidligere) en aftale om deltagelse med kursuslederen (Jens Ole Christiansen). I så fald gør du ikke mere - resten går af sig selv. Hvis ikke så kontakter du Jens Ole Christiansen på 5360 5480 for at afklare om workshops er noget for dig.

Det praktiske

Vi mødes 4 gange. Alle gange er fredag formiddag kl. 9.30 til kl. 12.00.

Datoerne er: 6./9, 4./10, 8./11., 6./12.   
Kursussted "Foreningernes Hus", Vissingsgade 31, 1. sal, 7100 Vejle. Indgangen er på bagsiden af huset - vender op mod jernbanen. Nemmeste parkering er p-huset Trondur.

Pris for hele kursusforløbet er 200 kr. som betales på første kursusdag. Mobilepay eller kontant.

Sidst opdateret 05.06.2024