Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Madlavning

Hyggelig og spændende

MADLAVNING

Har I lyst til at møde nye mennesker og samtidig være fælles om at lave en spændende middag, har I nu muligheden.
I vil ved fælles hjælp og inspiration lave alt fra god dansk mad til spændende retter fra f.eks. feriesteder. Maden sammensættes efter fælles ønsker. Det er ikke en betingelse, at man er mesterkok.
Udgifter til maden betales af deltagerne.
Madaftener bliver mandage i lige uger fra kl. 16.30 til ca. 19.30 på Vinding Skole, Vindingvej 54, 7100 Vejle.
Første aften er mandag den 21. august 2023 kl. 16.30. I skal denne aften lave røget svinemørbrad med spinat timbaler og derefter fisk i fad med porre-dild creme og løse ris. Indgang er fra den store parkeringsplads bag skolen.
Hvis det har vakt jeres interesse, kan I tilmelde jer til vores madinstruktører, Rita og Thonny Agerholm på tlf. nr. 21 93 91 98. Der er ledige pladser til 3-4 personer, og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Madaftenen er både for par og enlige.
Bestyrelsen

 

                                                                                                                                                           Hyggelig og spændende

                                                                                                                                                          MADLAVNING-NYT HOLD

 

Hvis I er medlem af Ældre Sagen og samtidig har lyst til at møde nye mennesker og samtidig være fælles om at lave en spændende middag, har I nu muligheden.
I vil ved fælles hjælp og inspiration lave alt fra god dansk mad til spændende retter fra f.eks. feriesteder. Maden sammensættes efter fælles ønsker.
Udgifter til maden betales af deltagerne.
Madaftener bliver mandage i ulige uger fra kl. 16.30 til ca. 19.30 på Vinding Skole, Vindingvej 54, 7100 Vejle. Indgang er fra den store parkeringsplads bag skolen.
Første aften er mandag den 25. september 2023 kl. 16.30, hvor de kommende aftener planlægges. I skal denne aften lave Kong Fiddes livret samt svensk æblekage
Hvis det har vakt jeres interesse, kan I tilmelde jer til vores madinstruktør, Peter Skouen-berg på tlf. nr. 23 42 33 66. Der er plads til 4 personer, og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Madaftenen er både for par og enlige.
Bestyrelsen

 

 

Sidst opdateret 11.10.2023