Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Thisted-Hanstholm
Hjælp og vejledning

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række mulighed er for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen.

Handy mænd til hjælp med mindre opgaver for ældre i deres hjem.

Den hjælpende hånd

Handy mænd til hjælp med mindre opgaver for Ældre Sagens medlemmer i deres hjem. Carsten Fisker, Nørhå tlf. 97934771/4026 4755, Erling Fredsøe, Østerild tlf. 2122 8949 og Leif Hummelshøj, Hillerslev, tlf. 23719206 er frivillige hjælpere med udførelse af mindre opgaver, såsom at skifte sikringer eller elpærer ud, at hænge billeder op og lignende. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at ringe til en af de tre personer - gerne den der bor nærmest. Hjælpen er gratis.

 

Teknisk hjælp til IT.

Individuel teknisk hjælp til PC I private hjem tilbydes. Der betales 100 kr. pr. besøg til Ældre Sagen.

Kontakt Bent Dalgaard, Thisted tlf. 21859282 eller Arne Jeppesen, Frøstrup, tlf. 21232622 hvis du har brug for hjælp.

 

 

 

Ældre Sagens besøgsvennetjeneste

 

ÆldreSagen Thisted-Hanstholm tilbyder interesserede ældre medborgere i området en besøgsven, som kommer og holder den ældre ved selskab f. eks. 1 gang pr. uge. Vært og besøgsven aftaler selv tidspunkt for- og hyppighed af besøg.

 

Er man interesseret i at få en besøgsven tilknyttet, kontaktes Marie Saarup, tlf. 2942 7485.

 

Hvis der er nogle personer, der ønsker at blive frivillig besøgsven, kan man ligeledes kontakte Marie Saarup, tlf. 2942 7485.. Der mangler på nuværende tidspunkt besøgsvenner.

Besøgsvenner har naturligvis tavshedspligt.

 

 

Bisidder.

At være bisidder:

Elin og Kristian Damsgaard er frivillige indenfor ÆldreSagen i rollen som bisiddere. De har lyst til at hjælpe. Du kommer ikke alene afsted.

Vi modtager ingen betaling og har tavshedspligt samt bærer navneskilt. Skal du f.eks. til samtale hos lægen, kan vi følges med dig. Vi sidder ved siden af dig og lytter, tager notater og bidrager til en god og tryg dialog. Trygheden ved at to lytter bedre end én gør at samtalen bliver forstået og evt. aftaler huskes. Kontakt Elin 50490590 eller Kristian 21423590

Mail: ekdamsgaard@gmail.com