Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Tilbud til demente og deres pårørende.

Det er vigtigt for Ældre Sagen, at den demensramte og dennes pårørende hurtigst muligt, og så tidligt som muligt, får den rette hjælp og støtte.

TILBUD TIL DEMENTE OG DERES PÅRØRENDE 

I ældre Sagen er der frivillige der har en viden om, erfaring med, og lyst til at være frivillige for demente og deres pårørende. 

HOTLINE FOR PÅRØRENDE TIL DEMENTE 

Når der er en mistanke om demens ved vi, at det er et sårbart emne, og en svær situation at stå i. Vi vil guide om de handlemuligheder der er, og formidle kontakter til de rette instanser og sundhedsmyndigheder. Vi har tavshedspligt og yder vores bistand efter aftale og i et tempo der matcher situationen. 

Man kan som pårørende uforpligtigende (vi foretager ingen registreringer) kontakte Ældre Sagen med bekymringer og spørgsmål.  

Kontaktperson: Bodil Krongaard Hansen 51401394 

  

BESØGSVEN  

Et ugentligt besøg, en gåtur eller en fælles aktivitet sammen med en frivillig. Det er individuelt hvad der er behov for og lyst til. Det aftaler i sammen med besøgsvennen.  

Kontaktperson: Hanne Jark 21160922 

 

BISIDDER 

Er der behov for hjælp i kontakten med offentlige myndigheder og/ eller sundhedsvæsnet, så er der mulighed for at få en bisidder 

Kontaktperson: Bodil Krongaard Hansen 51401394 

 

HJÆLPENDE HÆNDER 

Er der behov for en håndsrækning til små praktiske opgaver i hjemmet, så har vi hjælpende hænder, der (måske i fællesskab) kan hjælpe. 

Kontaktperson: Søs Kinnerup 30264666 

 

TRYGHEDSOPKALD 

Bor du alene og har for brug for trygheden i, at der er en frivillig der ringer til dig hver morgen? Så har vi tryghedsopkaldere, der kan ringe dig op, og ønske dig en god dag. 

Kontaktperson: Britta Horndrup 40857102 

 

 

Sidst opdateret 31.05.2022

 • Bodil Krongaard Hansen

  • Bisidder
  • Demensaktiviteter
  • Demensvenlig Lokalafdeling ansvarlig
  • Socialt arbejde generelt

  Mobil
  51401394
  E-Mail
  bodilkrongaardhansen@godmail.dk