Aktuelt

Siden er sidst redigeret den 19. november. Der er lagt en reklame ind for Cirkusrevyen 2020. Klik på linket til hjemmesiden .

 

Neden under her er der et link til cirkus revyens hjemmeside. Jeg kan kun opfordre  til at man klikker derind og ser alt om den fantastiske forestilling.

https://mailchi.mp/cirkusrevyen/et-halvt-r-til-premieren-p-cirkusrevyen-2020?e=ba54a6d74f

Nu er der tilbud på en busrejse den 24. til 28. maj. Læs det udførlige program om turen her på hjemmesiden. Her er linket man kan klikke på så fremkommer foldederen med busrejsen til Polen.

https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Ab90b3eb3-e358-4d13-a7d7-d1f71d637a08

Ældresagen søger efter en person, der vil og kan undervise i engelsk.  Undervisningen skal mest dreje sig om, hvordan man bedre kan komunikere med omverdenen. Eleverne er nogle, der gerne vil have genopfrisket deres skolelærdom, så man er mere velbevandret i sproget, når man møder udlændinge.

 

Når du har fundet Ældresagen i Skibbys hjemmeside, så husk at  gemme siden, sådan at du ikke skal taste sidens navn ind hver gang, du vil besøge den. Det er bare et godt råd.

Som webmaster på siden, vil jeg gerne have, at så mange som muligt går derind og finder svar på, hvor og hvornår de forskellige aktiviteter finder sted.

Det er mit mål, at siden hele tiden er" up to date".