Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Om Ældre Sagen i Ribe

Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold.

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
 
Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om Ældre Sagen i Ribe og de arrangementer, vi tilbyder. Du kan også læse om dine muligheder for at få støtte og vejledning.

Oversigten over vores arrangementer og aktiviteter opdateres løbende i KALENDER her på hjemmesiden. Der kan du finde tilføjelser til vores årsprogram, som spænder vidt og dækker mange interesser.

Det trykte program omdeles til vores medlemmer i juni.
Det kan også hentes på biblioteket eller i butikken "Like Anna" ved Kvickly - eller du kan printe det ved at klikke på linket til højre.
Desuden annoncerer vi vores arrangementer i Ugeavisen Ribe.

Tilmelding til arrangementer sker enten online via KALENDER - eller som anvist i programmet og Ældre Sagens blad DET SKER, som udsendes til medlemmerne januar, april, juni, august og december.

Link til vores års-program for 2022-23