Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om Ældre Sagen i Ribe

Vi er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen, som er uafhængig af partipolitik, religion og etniske forhold.

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
 
Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om Ældre Sagen i Ribe og de arrangementer, vi tilbyder. Du kan også læse om dine muligheder for at få støtte og vejledning.

Oversigten over vores arrangementer og aktiviteter opdateres løbende i KALENDER her på hjemmesiden. Der kan du finde tilføjelser til vores årsprogram, som spænder vidt og dækker mange interesser.

Det trykte program omdeles til vores medlemmer i juni.
Det kan også hentes på biblioteket eller i butikken "Like Anna" ved Kvickly - eller du kan printe det ved at klikke på linket til højre.
Desuden annoncerer vi vores arrangementer i Ugeavisen Ribe.
Vi udsender også et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig ved at benytte linket "Tilmeld dig til det lokale nyhedsbrev" ovenfor.

Tilmelding til arrangementer sker enten online via KALENDER - eller som anvist i programmet og Ældre Sagens blad DET SKER, som udsendes til medlemmerne januar, april, juni, august og december.

Link til vores års-program for 2023-24