Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bliv medlem

Styrk Ældre Sagens arbejde, og få glæde af vores tilbud, arrangementer, råd og støtte.
Bliv medlem i Ældre Sagen
Ældre Sagen er medlemsorienteret – dvs. vi lytter til vores medlemmers ønsker og behov og tilpasser vores tilbud og indsats derefter. Vi baserer vores arbejde på viden og har fokus på at være veldokumenterede og troværdige.
 
Du kan blive medlem af Ældre Sagen, fra du er 18 år.

 

Medlemstilbud
Du får rabat på for eksempel forsikring, briller, mobiltelefoner, olie og andet. Du får også en vifte af gode tilbud på blandt andet rejser og særarrangementer.
Lokalafdelingen har truffet aftale med følgende butikker, som giver 10% rabat på køb ved forevisning af medlemskortet: Anna & Søs, Tøjeksperten og Kjeldsen Bog & idé. Desuden er der aftale med Phone World, der giver 10% rabat på reparationer og tilbehør.
 
Bliv medlem – Det koster 135 kr./halvår.

Har du ikke en e-mail, eller ønsker du ikke at oplyse din e-mail, så ring til medlemsservice på telefon 33 96 86 89 for at blive medlem. Vi bruger din e-mail til at bekræfte din tilmelding og holde dig opdateret om dit medlemskab.

Fødselsdato

For at Ældre Sagen kan søge offentlige midler kræver myndighederne, at vi kender din fødselsdato.

Er i to personer i husstanden?

Så kan I tegne et familiemedlemskab for kun 220 kr. per halvår. Det giver jer mulighed for, at I begge kan benytte jer af alle medlemsfordelene.

Fødselsdato*
Nyheder

Ældre Sagen må gerne kontakte mig på e-mail med nyheder og medlemstilbud. Denne service kan til en hver tid afmeldes igen.

VÆLG BETALINGSMETODE
Privatlivspolitik*
Sikkerhedskontrol*

Indtast bogstaverne nedenfor

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Hent ny Afspil lyd