Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Vil du hjælpe os?

Lokalbestyrelsen søger flere motionsfrivillige

Vil du hjælpe os?

Vi har stor søgning til vores mange motionsaktiviteter, og desværre har en af vores bordtennisansvarlig valgt at stoppet. Så hvis bordtennisholdene mandag og torsdag eftermiddag skal fortsætte, har vi brug for din hjælp!

Du kan hjælpe os enten som instruktør på et hold, eller som praktisk hjælper. Uanset hvilken opgave du vil hjælpe os med, sikrer vi dig en grundig indføring i opgaven. Det kan være et egentlig kursus, eller at du gå med som "føl" indtil du føler dig helt fortrolig med opgaven.

Hvad kan du bidrage med?

Som praktisk hjælper, kan du hjælpe med at gøre lokalet klar, og hjælpe instruktøren med de praktiske opgaver, der opstår undervejs. Som instruktør får du, når du er klar, ledelsen af et hold engagerede, fortrinsvis ældre motionister.

Hvor lang tid tager det?

Det bestemmer du selv! Har du bare et par timer om ugen, er det også fint.

Det kan vi tilbyde dig:

Der er tale om frivilligt ulønnet arbejde. Men - de omkostninger du måtte få ved arbejdet - eks. kørselsudgifter - refunderer Ældresagen.

Du bliver en del af et stærkt socialt netværk med andre frivillige og Ældresagen sørger for forsikring af alle vore frivillige.

Skal man have særlige forudsætninger?

Nej! Det eneste vi forventer af dig, er at du har lyst til at gøre noget for andre. Godt og smittende humør er ingen hindring.

Ring og hør mere hos Anni Anderson, 30 51 15 50, eller skriv en mail til: anniand12@gmail.com

Sidst opdateret 08.04.2024