Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Lokalafdelingen søger en kasserer

Brænder du for at bruge din viden om regnskab og økonomi.

 Så er det lige dig vi mangler........

 Har du et par timer om ugen til at styre vores regnskab og bogholderi, så er du måske vores nye kasserer i Ældre Sagen, Nykøbing-Rørvig.

Vores nuværende kasserer har valgt at træde tilbage, og vi er derfor i den situation, hvor vi har brug for en person, som kunne tænke sig at gå ind i dette frivillige ulønnede arbejde.

Vores forventninger til dig er først og fremmest, at du kan bruge en PC samt, at du har en god talforståelse og er god til at samarbejde med bestyrelsen, andre frivillige og øvrige kontaktpersoner.  

Vi anvender Microsoft 365 via Ældre Sagens servere, som vi ”kører op imod”.

Almindelig bogføring, afstemninger samt diverse afregninger, indbetalinger og udbetalinger hører også til kassererens arbejdsopgaver.

Vi benytter Ældre Sagens bookingsystem til samtlige aktiviteter, hvor såvel tilmelding, betalinger og bogføring sker automatisk.

Ældre Sagen, samt den afgående kasserer, stiller al ønskelig hjælp til rådighed indtil du er selvkørende. Derudover kan du med fordel deltage i Ældre Sagens kursusrække. 

Måske har du haft et arbejdsliv med indhold der ligner, men det er ikke krav.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe til den afgående kasserer Anne Wichmann, mobil 20715912 for at høre mere om opgaverne, eller ringe til formanden Anni Anderson, mobil 30511550 for en uforpligtende snak. Du har også mulighed for at sende en mail til: anniand12@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Lokalbestyrelsen i Nykøbing Rørvig

Sidst opdateret 24.05.2024