Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Korsør
Hjælp og vejledning

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række mulighed er for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen.

                          

 

 Besøgsvenner og 

telefonopkaldere

 Vi har frivillige, der som besøgsven gerne vil glæde et ensomt menneske med et besøg og en lille hyggelig snak. Vi har frivillige, der gerne vil ringe til et menneske, der har brug for et telefonopkald hver morgen. 
Har du kendskab til et ensomt menneske, der har brug for disse lyspunkter i hverdagen så kontakt Kirsten Staufeldt, tlf. 28 57 40 26.

 it-hjælp

 IT-hjælp i Korsør (de gamle kommunegrænser) Har du problemer med at få din PC, tablet eller smartphone til at virke, som du vil, så ring til:

John V. Lorck, tlf. 41 26 17 16

 Rådgivning

 Ældre Sagens Rådgivning rådgiver godt 20.000 mennesker om året. Her sidder jurister og socialrådgivere med årelang erfaring.

Ring til Rådgivningen

 Bisidder

Vil du gerne have en neutral person med, når du skal til samtale med fx. offentlige myndigheder eller lignende. Så kontakt Jørn Jørnow, tlf. 21 79 11 37. Fuld tavshedspligt.