Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

ErindringsBio 2024

ErindringsBio er kommet for at blive.
I efteråret 2023 arrangerede Hvalsø Bio de første 2 gratis filmtilbud til mennesker med demens med pårørende og hjælpere.

  

I efteråret 2023 arrangerede Hvalsø Bio de første 2 gratis filmtilbud til mennesker med demens med pårørende og hjælpere. I 2024 har vi planlagt 4 arrangementer på følgende mandage:

 

12. februar, 13. maj, 19. august og 11. november 2024 -

alle arrangementer kl. 10:30 til 12:30.

 

Som sidste år afholdes ErindringsBio i et samarbejde med Lejre Kommune, Ældre Sagen i Hvalsø og Røde Kors i Lejre. Det tilstræbes at selve filmforevisningen, der varer omkring 30 minutter, starter kl. 11:00 og som i sidste sæson inviteres deltagerne efterfølgende på en snak om filmene, samt kaffe/the og kage i biografens café.

 

Igen i år udsendes invitationer til deltagelse, dels via kommunens demenskoordinatorer og dels direkte til kommunens plejecentre og daghjem, der kan tilmelde demente borgere og plejepersonale/hjælpere på et særligt link. Pårørende/hjælpere til hjemmeboende demente, der ikke modtager invitation via plejecentre/daghjem, kan sende en mail til erindringsbio@hvalsoebio.dk, og bede om et link, der giver mulighed for at booke adgang til arrangementerne. Booking af pladser kan først foretages, når invitationer sendes ud ca. 1 måned før de enkelte arrangementers afholdelse. Der er fortsat gratis adgang, men det kræves, af deltagelse registreres i biografens billetsystem.

 

Dronning Margrethe II´s abdicering gør vores arrangement den 12. februar højaktuelt. Her vises nemlig 3 kortfilm med følgende titler: Tronfølgerens forlovelse og Prinsesse Margrethes bryllup (begge instrueret af Ole Roos i 1966), samt Tronfølgerparrets Canadarejse (instruktion: Helge Robbert i 1967). Hvor heldige – og aktuelle – har vi dog lov til at være????

 

 

Venlig hilsen

ErindringsBio i Hvalsø afholdes i samarbejde med:

 

samt bakkes op af:

Hvalsø Borgerforening, Alzheimerforeningen Østsjælland og Danske Handicaporganisationer i Lejre

Sidst opdateret 11.03.2024