Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Engageret vågetjeneste i Hedensted søger frivillige ledere

Er du god til at organisere, og brænder du for at hjælpe andre?

Så er det måske dig, vi mangler som en af vores nye ledere i vågetjenesten i Hedensted

Vi er en veletableret vågegruppe med 16 frivillige, der rykker ud for at give tryghed til døende og deres pårørende i den allersidste tid. Vi brænder alle for at gøre en forskel. Lige nu mangler vi en leder, som kan hjælpe vores nuværende leder med at organisere vores vagter og aktiviteter.

Vi har brug for dig

Dine opgaver bliver at hjælpe med at passe vågetelefonen og formidle vågetjenestens indsats. Vi våger skiftevis hos døende 4 timer ad gangen – kun om natten. Det er dig der planlægger vores vagter, på skift med vores nuværende leder og er med til at arrangere kvartårlige møder for os frivillige, hvor vi deler erfaringer fra de vågeopgaver vi har været på. Du er også med til at afholde samtaler med nye mulige vågere og med til at skabe gode rammer for os som frivillige i vågetjenesten.

Som aktivitetsleder kommer du til at samarbejde med plejecentre, hjemmepleje og pårørende, og du får styrket din erfaring med at organisere og koordinere.

Vi forbereder dig godt til opgaven

Du vil få et tæt samarbejde med den anden leder i vores vågetjeneste, og vi hjælper dig godt i gang. Du kommer på kursus for nye ledere i vågetjenesten og får løbende hjælp og sparring fra Ældre Sagens sekretariat.

Bliv en del af Ældre Sagens vågetjeneste i Hedensted

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt Bente Nielsen fra vågetjenesten tlf. 2578 3539 eller mail: vaagetjenestenhaf@gmail.com  

 hvis du har spørgsmål eller vil vide mere. - Du kan se mere her

Opstart efter sommerferien. 

Sidst opdateret 08.05.2024

  • Bente Nielsen

    • Vågetjeneste

    Mobil
    25783539