Logo

Lokal indflydelse

Det lokale ældre politiske arbejde er en af de centrale opgaver for Ældre Sagen. Det er en vigtig forudsætning for at foreningens målsætning om livskvalitet og ligeværdighed kan opfyldes.
Aktiviteter og kurser
Den lokale ældre- og sundheds politiske indsats skal fortsat styrkes og udvikles, så vi i Ældre Sagen kan markere holdninger og de ældres sag kan blive fremført over for det lokale ældreråd, Kalundborg Kommune og offentligheden.
 
Det er vigtigt, at Ældre Sagen i Kalundborg Kommune fungerer som aktiv med- og modspiller over for det kommunale selvstyre. Med andre ord skal Ældre Sagens arbejde på landsplan suppleres af en indsats fra aktive frivillige i den enkelte kommune, hvis vores mål og formål skal opnås.
 
Et aktivt og meningsfuldt liv – uanset alder og størst mulig livskvalitet for alle ældre.

Vil du være med til at forme udviklingen i Kalundborg Kommune så meld dig som frivillig i Ældre Sagen i Gørlev, hvor du kan deltage aktivt i vores udformning af den lokale ældre politik.

Har du et ønske om at blive ældrepolitisk frivillig eller har ældre politiske ting, der skal tages op med Kalundborg Kommune, så kontakt:

Annette Juhl Jensen

Kontakt Annette Juhl Jensen her 

 


 

Vi samarbejder med med Koordinationsudvalget (KOU) om Ældre Politik i Kalundborg Kommune. 

Formand for  KOU: Ole Lauritzen, Ældre Sagen Kalundborg

Sidst opdateret 18.03.2024