Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Støtte og vejledning

Vi har mulighed for at tilbyde dig en besøgsven, et tryghedsopkald dagligt, en bisidder ved vigtige møder, deltagelse i sorg - livsmodsgruppe. Frivillige står klar i Ældre Sagen Gørlev for at hjælpe dig.
Hjælp og vejledning

Du har mange muligheder for at få støtte i dit område. Ældre Sagens lokale frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.

Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.
 
Ældre Sagens frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til selv at komme ud og være sammen med andre.
 
Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og medmenneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af - og henvend dig til kontaktpersonen for at høre mere. 

 

 • Demens - støtte og aktiviteter

  Viden og gode råd om livet med demens

  Læs mere
 • Få en besøgsven

  Har du lyst til at få besøg af og til? Så lad en frivillig besøgsven blive et lyspunkt i din dagligdag.

  Læs mere
 • Bisidder

  Få en bisidder med til din samtale.

  Læs mere
 • Sorg- og livsmodgruppe

  Når man mister en kær, kan den efterfølgende ensomhed gøre livet endnu sværere. At møde andre, som kan rumme den smerte...

  Læs mere
 • Tryghedsopkald

  Måske bor du alene og er ikke helt rask. Og måske er du bekymret for, hvad der vil ske, hvis du bliver ramt af en ulykke...

  Læs mere