Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp og vejledning

Se, hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Gentofte

Støtte og vejledning

Du har mange muligheder for at få støtte i dit lokalområde. Ældre Sagens lokale frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.

Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.

Ældre Sagens frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til at komme ud og være sammen med andre.

Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og menneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af, og henvend dig gerne til kontaktpersonen på området for at høre mere.

Se kontakter under;

- arrangementer/aktiviteter

- lokalbestyrelsens kontaktpersoner.