Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om lokalafdelingen

Få mere at vide om aktiviteter, opgaver og indsatsområder i Ældre Sagen Galten

Billedet viser ÆldreSagen Galtens bestyrelse i 2024-25.

Fra venstre ses: Jonna Nielsen, Anne-Karin Kristiansen, Birgit Madsen, Bente Bertelsen. Birgitte Oxvig Wittendorf, Birthe Horndrup Jensen, Per Beck Sørensen, Ib Matras, Elise Roslyng og Flemming Otto Jensen. 

Ældre Sagen i Galten er en afdeling af Ældre Sagen i Skanderborg kommune, der har godt 10.000 medlemmer, fordelt på fire lokalafdelinger.

XXXXX

I maj 2024 er vi over 2.100 medlemmer i Galten. 

På landsplan har Ældre Sagen nu over 1.000.000 medlemmer.

Galten har været en selvstændig afdeling siden 1996.

Betalinger:

Afdelingens MobilePay konto er: 820998

 

Frivillig i Ældre Sagen.

Vi har lige nu en gruppe frivillige på ca. 45 og vi har følgende faste aktiviteter:

Demensaflastning, besøgsvenner til demente, Tryghedsopkald, Søndagshygge på Tjørnehaven, Pårørendecafé , IT undervisning. Vi har endvidere 4 gymnastikhold. Derudover er der fast ugentlig svømning i Hammel, og i sommerhalvåret kan man spille kroket på banerne ved Skovbyskolen. Vi tilbyder også en bisidderordning.

Vi, der allerede er frivillige, syntes ofte at vi har lidt rigeligt at lave, og vi kan derfor godt bruge nogle flere frivillige. Hvis du har ideer og ønsker til andre aktiviteter, som du synes vi mangler lokalt, og hvis du har tid og lyst til at stå for disse aktiviteter, hører vi også meget gerne fra dig. Det kan være ting som f.eks. motion, suppeaftener, livsmodsgrupper, fortællegrupper, læsegrupper, specielle mandeaktiviteter som f.eks. fisketure, cykelture, gåture og meget andet.

Er du interesseret i at blive frivillig, kan du kontakte en af personerne i bestyrelsen. Som frivillig i Ældre sagen er du omfattet af en forsikring, når du udfører frivilligt arbejde, og der er også mulighed for at komme på forskellige kurser, som gør dig rustet til opgaven som frivillig.