Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Frivillige undervisere søges til forsøgshold om fald, rejsning, styrke og balance

Ældre Sagen i Fredensborg Kommune forsøger i samarbejde med forebyggelseskonsulenterne i Fredensborg Kommune at sammensætte en holdundervisning, der henvender sig til svage ældre som vil have svært ved at rejse sig op, hvis de er så uheldige at falde.

Vi forestiller os et undervisningsforløb for de ældre omfattende ca. 12 gange undervisning på hold på en fast ugedag i løbet af ca. 3 måneder med mulighed for individuel vejledning efter hver undervisningstime.

VI MANGLER UNDERVISERE! Og søger måske lige netop dig.

Du skal have gåpåmod, være initiativrig og skal ikke bange for at tage en udfordring op. Og – ikke mindst – du vil gerne arbejde med ældre mennesker og være med til at gøre en forskel.

Vores planer er overordnet som følger:

  • De undervisere, Ældre Sagen får mobiliseret igennem denne annoncering skal i januar på et uddannelsesforløb hos Faldforebyggelseskonsulenterne i Fredensborg Kommune. Faldforebyggelseskonsulenterne er uddannede fysioterapeuter. Undervisningsforløbet vurderes til tre gange á 1 – 2 timer i dagtimerne. Der må forventes hjemmearbejde.
  • Holdundervisningen må påregnes at starte ca. 1. februar 2020. Formodentlig i et motionslokale i Kokkedal i dagtimerne. Skal dog aftales nærmere. Efter hver undervisningstime vil der være mulighed for at søge råd og vejledning hos en af faldforebyggelseskonsulenterne i Fredensborg Kommune.

Der er tale om frivilligt arbejde, dog skal du ikke have udgifter i forbindelse med undervisningen og forberedelserne til denne. Ældre Sagen betaler transportudgifter efter regning, alternativt kørepenge (sats 1,98 kr./km). Og andre relevante udgifter.

Efter første undervisningsforløb evaluerer vi holdet og indsatsen. Selvfølgelig med henblik på at forbedre undervisningen, men også med henblik på fremadrettet at fortsætte med flere hold.

Er du interesseret i yderligere informationer, venligst kontakt Erik med kontaktdetaljer nedenfor for en uformel snak.

Send en ansøgning til Erik på mail. Som et minimum skal du fortælle lidt om din baggrund og om din motivation for at ansøge.
Fristen for at ansøge er 18. december 2019. Du skal indsende din ansøgning inden denne dato. Vi taler med interesserede til at forestå undervisningen og udvælger 1 – 3 stk. inden 6. januar 2020.

Med venlig hilsen

Erik Daugaard Jensen

Motionsansvarlig i Ældre Sagens bestyrelse I Fredensborg-afdelingen 

Mobil 27 23 64 95.

Mail Erik@DaugaardJensen.com

 

Sidst opdateret 18.09.2022