Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Deltag i floorball i Laden i Nivå

I et nyhedsbrev, der blev udsendt i slutningen af 2017, kunne der læses om floorball . Siden er der sket en udvikling.

Citat:
MOTIONHOLDSPIL, hvad er det for en størrelse?
Sæt en flok seniorer, kvinder og mænd, stævne i en mindre sal. Nødvendige forkundskaber: Absolut ingen. Gennemfør en fornuftig opvarmning så pulsen kommer noget op. Giv så f.eks. hver af deltagerne en floorballstav (ligner ishockeystav) og en bold (let blød plastikbold) og gennemfør lidt træning i boldføling. Allerede her begynder legen med at styre bolden rundt i eget tempo. Derefter defineres en lille bane (afhængigt af deltagerantallet), der stilles to hold, og så går spillet i gang efter aftalte regler.  Hovedreglen for et spil kan være at holde floorballen i egne rækker ved at spille sammen og flytte sig for hinanden. Går spillet for hurtigt indføres en regel om f.eks. kun små skridt, skridtlængde må maks. være som en fod, banens størrelse reduceres eller andet. Ingen må komme til skade.
Citat slut.
 
VI ER I GANG!

Efter at have prøvekørt Floorballspillet på nogle af Ældre Sagens gymnastikhold kom der en del tilmeldinger til den nye aktivitet. Sådan! Se nogle af de gæve piger på billedet.

 

Har du lyst til god motion og glæde ved boldspil, lyst til at pulsen kommer lidt op og lyst til socialt samvær? Så meld dig til og deltag i floorballspillet. Der kræves absolut ingen forkundskaber.

Tempo og spillestil afpasses til dig og reglerne er skruet sammen, så alle kan være med og få glæde af spillet. Overordnet gælder at alle deltagere passer på hinanden under spillet. Der er opvarmning inden vi går i gang.

Alle kan deltage, kvinder som mænd. Motionsholdspil er generelt en anerkendt motionsform, der ikke bare er rigtig god, men super god.

Ældre Sagen stiller floorballstave og bolde til rådighed.

Vi spiller i Laden, Mariehøj 204, 2990 Nivå mandage mellem 14.00 og 15.30 og tirsdage mellem 10:00 og 11:30 og .
 
Tilmelding:
Mandagsholdet: Du kan tilmelde dig på siden du finder når du klikker her.
Tirsdagsholdet: Du kan tilmelde dig på siden du finder når du klikker her.

Erik Daugaard Jensen 
Ældre Sagen, Motion
Mobil: 27 23 64 95
Mail:  erik@fredensborg-aeldresag.dk

 

 

Sidst opdateret 20.11.2023