Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Tur til Italiens spisekammer og Napoleons ø Elba - den 15. - 22. september 2021

Mad og vin er vigtige ingredienser på en rejse til Italien.

 Og netop den italienske region Emila-Romagna byder på de skønneste smagsoplevelser i form af pasta specialiteterne tortellini og ravioli, Parmaskinke, Parmesan-ost, Lambrusco-vin og Balsamico-eddike, som vi naturligvis skal stifte bekendtskab med på vores kulinariske rundrejse i Italiens spisekammer, inden vi sætter kurs mod Middelhavet og den skønne ø Elba.

Du kan læse meget mere om turen på side 22 og 23 i vores lokalblad der lige er udkommet i midten af januar 2021.
Har du ikke bladet lige ved hånden, kan du læse det bladreformat her.


TILMELDING
Til Best Travel på tlf. 70 20 98 99 eller
e-mail:  kk@besttravel.dk.
Oplys venligt, at der er tale om en grupperejse med Ældre Sagen Fredensborg.

null

 

Sidst opdateret 13.04.2022