Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Jule- og Nytårshilsen fra Ældre Sagen i Fredensborg

null

                                                                            RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Kære Medlemmer af Ældre Sagen Fredensborg

Julen 2023 står stadig for mange i sparsommelighedens tegn. Reguleringen af folkepensionen er beskeden. Leveomkostningerne er stadig på et højt niveau og julegaverne som vi gerne vil købe for at glæde andre er heller ikke blevet billigere. Det er en omskiftelig tid vi lever i lige nu. Vi har store udfordringer med klimaet på vores klode. Trusselsbilledet mod lille Danmark er det højeste i ca. 30 år, der er en længerevarende krig i Ukraine som ingen ønsker. Krigen i Gaza er det seneste skud på vores verden i forandring. Alt sammen er med til at præge vores følelser i hverdagen, mange tænker sikkert: hvor er vi på vej hen?

Men selv med hverdagens mange problemstillinger in mente, vil bestyrelsen i Ældre Sagen Fredensborg alligevel gerne ønske alle en glædelig jul. Julens glæde kan ingen tage fra os. Alle vores traditioner, julehjerter og julelys, hjemmebag, juleøl, julefrokoster og samvær med familie og venner. Glæden ved at være sammen, ved at stå sammen og ved at være noget for andre. Den glæde kan ingen tage fra os.

Lad os hver især arbejde på at gøre verden til et bedre og sundere sted at leve.

Specielt til den enkelte Frivillige: Tak for dit fine frivillige arbejde i 2023. Forhåbentlig har du mod på at fortsætte helt på samme måde i 2024! Og husk at frivilligt arbejde er en af de helt store grundpiller i Ældre Sagen.

Bestyrelsen ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

På vegne af Bestyrelsen

Erik Daugaard Jensen

null

 

Sidst opdateret 15.02.2024