Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Mad med hjertet

Mad med Hjertet er en non-profit organisation med base i Kokkedal Kirke, sognegården i Hørsholm.

 

Vi har eksisteret siden august 2019, hvor vi hver uge har tilberedt måltider til familier og enlige. Måltiderne tilbereder vi af overskudsvarer fra lokale generøse købmænd, da vi udover at tilberede måltider til mennesker i livskrise, har stort fokus på at reducere madspild. For at komme i betragtning til gratis måltider skal man befinde sig i en midlertidig livskrise. Pt. tilbereder vi hver mandag måltider til familier og enlige ramt af cancer, svær depression, benamputeret, sklerose og dødsfald i den nære familie. Men er du for eksempel alene og har brækket eller forstuvet en arm, skulder eller andet der gør det svært for dig at lave mad, er du velkommen til at søge. Man kan få mad i op til 12 uger, men kan forlænge efter behov. Hvis man ikke har mulighed for at hente måltiderne selv i sognegården, kan vi efter nærmere aftale levere ved din bolig. Tøv ikke gå ind på www.mad-med-hjertet.dk og udfyld kontaktformularen, så hører du fra os. 


Har du lyst til at være frivillig hos Mad med Hjertet ?

Hver mandag mødes et stærkt team af frivillige og tilbereder måltiderne. Ambitionen er på sigt at kunne tilberede og levere måltider flere gange om ugen. Vi har et fantastisk sammenhold og hver især yder alt hvad de kan for at kunne lave nærende og velsmagende måltider ud af de råvarer, som vi får stillet til rådighed fra supermarkederne.  Man behøver ikke at binde sig til hver mandag, men blot booke sig ind på kalenderen for frivillige, hvornår man har tid og lyst.  Men vi har også brug for andre kompetencer end de med kulinariske evner. Hvis du har tid og lyst kan du bidrage med alt fra vedligehold af hjemmeside, markedsføring, uddeling af brochurer, fondssøgning, oprettelse af nyhedsbrev og en række andre tiltag. Har du lyst til at være en del af vores frivillige team så skriv til os på www.mad-med-hjertet.dk eller kontakt stifteren af Mad-med Hjertet, Pernille Rask på tlf.: 6199 2450 og fortæl hvad du kan bidrage med. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Sponsorer

Vores arbejde med at levere gratis måltider til mennesker i livskrise er kun muligt med donationer og fondsmidler. Har du eller din virksomhed lyst og mulighed for at støtte os, kan det gøres på vores hjemmeside: www.mad-med-hjertet.dk Du kan støtte med et éngangsbeløb eller et fast månedligt beløb - hver en 10 krone tæller.

Knus fra alle i Mad-med-Hjertet teamet 

 

 

Sidst opdateret 08.02.2024