Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Er du en tidsrøver - uden du ved det

Vi kan ud fra tilmeldingerne til vores mange arrangementer se, at medlemmer indimellem får tilmeldt sig arrangementerne uden at opgive mailadresse, og i øvrigt også telefonnummer.

Lige præcis dette giver indimellem vores frivillige, der planlægger arrangementerne, en del ekstra arbejde. Skal frivillige i kontakt med tilmeldte uden mailadresse og telefonnummer for at give supplerende info, giver dette en masse besværligheder, forbrug af tid, dette er en rigtig tidsrøver. Til sidst ender dette typisk med at vi hjælper de aktuelle medlemmer til at blive registreret korrekt i Ældre Sagens systemer.

Dette er ikke vores frivilliges arbejde! Opdaterede medlemsoplysninger er alene et anliggende mellem medlemmer og Ældre Sagen.

Ved tilmelding til vores arrangementer er medlemmerne selv ansvarlige for at være registreret med korrekt mailadresse og telefonnummer!

Tilmelding til Arven Festerne 2024 står for døren. Sørg for at få opdateret dine medlemsoplysninger hos Ældre Sagens medlemsservice inden du begynder på tilmeldingen. Vores frivillige kan ikke bruge tid på at udrede ufuldstændige oplysninger!

Bare som et eksempel i denne sammenhæng: Ved festerne 2023 havde vi brug for at tage medlemmer ind fra ventelisten dagen før og på selve dagen. Blandt de 20 første var der ikke telefonnumre på halvdelen! Vi havde ingen anden mulighed end at springe medlemmer uden telefonnumre over! Ærgerligt for de pågældende medlemmer!

Få venligst dine medlemsoplysninger bragt i orden!

 

Med venlig hilsen
Erik Daugaard Jensen
Formand

Sidst opdateret 15.02.2024