Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Efterlysning: Computernørder

Vi taler en del om ensomhed for tiden, men det gælder naturligvis ikke lige netop mig.

…… og dog, der er ingen i min familie, venne- og omgangskreds, som jeg kan snakke med om netop min hovedinteresse.

Jeg vil da ikke kalde mig selv en nørd, men det ligger nok alligevel nok deromkring, da min hovedinteresse er at bruge min computer til mere end bare at lave vores regnskab og budget, læse hjemmesider, samt at sende og modtage mail.

Det jeg trives rigtigt godt med er, at konfigurere og udvide min editor (emacs), fremstille dokumenter med LATEX, lave grafer over fakta fra verden, programmere (hovedsageligt i Python) og udforske mit operativsystem, hvad enten det er macOS, linux eller MS Windows, samt at følge med i udviklingen for computere (og smartphones).

Jeg kunne godt tænke mig at komme i forbindelse med andre personer, som har nogle af disse interesser, og jeg er naiv nok til at tro, at der må være flere end mig her i vores kommune.

Det, jeg mangler, er et sted, hvor man kunne udveksle idéer, snakke om det vi laver og prale af de rigtige smarte ting, vi går rundt og nusler med.

Så hvis du er interesseret i et fællesskab omkring dette, så kunne jeg tænke mig (f.eks. i Ældre Sagens regi) at starte en ”studiekreds”, kursus eller bare en diskussionsklub her i Fredensborg Kommune.

Henvendelse til niels@algon.dk eller mobil 4052 2789.

Med venlig hilsen
Niels Søndergaard

Sidst opdateret 15.02.2024