Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bliv frivillig i Danmarks næststørste frivilligorganisation

Sammen med os kan du gøre en forskel for andre mennesker. Ældre Sagen kan noget helt unikt, fordi vi når ud til en stor andel af kommunens seniorer, både de som er friske og aktive, og dem som døjer med ensomhed eller anden sårbarhed, og som det etablerede system har svært ved at nå.

I vores indsatser kan du gøre en stor forskel for andre og samtidig blive del af et stærkt og meningsfuldt fællesskab.

Hvem kan blive frivillig sammen med os?
Baggrunden er faktisk underordnet. Om man er studerende eller pensioneret betyder ikke noget, når bare man er fyldt 18 år. Det vigtigste er ens personlige overskud, engagement og tid – uanset om man har to timer en gang i mellem eller fast hver uge, så kan man bidrage. Man skal have lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor vi kerer os om hinanden og indgår i et respektfuldt samarbejde.

Det får du som frivillig i Ældre Sagen Du får stor glæde ved at arbejde som frivillig.

Du er med til at give andre mennesker en bedre kvalitet i livet. Det kan være en stor gave at få lov til at hjælpe et andet menneske. Du får også mulighed for at udvide dit netværk gennem kurser og aktiviteter.

Du får tilbud om gratis kurser, som kan understøtte dig i din frivillige aktivitet. Ældre Sagen sørger for, at du er forsikret, når du løser en frivilligopgave.

Vores princip er, at ingen frivillige skal have udgifter i forbindelse med den frivillige indsats.

Sidst opdateret 15.02.2024