Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Datastuen i Gjesing

Kurser i pc, iPad og andre tablets samt smartphones uanset mærke.

På Datastuen Esbjerg i Gjesing kan du blive bedre til at bruge din pc, din iPad eller iPhone fra Apple eller din tablet eller mobiltelefon med Android.

                                                                                                        

Synes du ikke, du får nok ud af din iPad eller anden tablet? Synes du, det er bøvlet at bruge en pc? Skæver du lidt misundeligt til dem, der bruger deres mobiltelefon til alt muligt andet end til at snakke i? Vil du gerne bruge tabletten til at se tv eller høre radio? Vil du i det hele taget gerne blive bedre til det digitale, så du ikke længere synes, det er træls og besværligt, ja, så skal du tage på kursus i Datastuen. Her kan du lære, hvordan moderne teknik kan være til gavn og glæde for dig i din hverdag.

Der er undervisnings-PC'er med Windows 10 til rådighed. På kurserne i iPad og iPhone fra Apple (det er dem med æblet på bagsiden), Android-tablets og -smartphones skal du medbringe dit eget udstyr.

Der undervises på forskellige niveauer. Når du tilmelder dig, bliver du derfor spurgt om din kunnen og om, hvad du gerne vil lære. De enkelte kurser tilpasses i høj grad efter de ønsker, kursisterne har.              

Undervisningen foregår i Datastuens lokale i Områdecenteret Gjesing Midtby, Ulvevej 88, Esbjerg N.
Centret er nabo til Gjesing Kirke og Esbjerg Storcenter, og der er gode busforbindelser.

Pris: 85-265 kr. pr. kursus a 1-4 tre timers-moduler inkl. kaffe/te.
 
Nærmere oplysninger hos og tilmelding til: 
Rosa Grete Nielsen tlf. 2444 4482

Datastuen søger underviser

Er du god til at bruge en pc og de mest almindelige pc-programmer, eller føler du dig velbevandret på iPad, andre tablets og smartphones, og har du ikke mindst lyst til at lære andre at begå sig i den digitale verden, så er du den rette til at være med på Datastuens hold af undervisere.

Som underviser er du med til at bestemme kurserne og deres indhold, og gruppen af undervisere hjælper hinanden med viden og tilrettelæggelse af undervisningen.
Datastuen har eksisteret i mere end 20 år og er en del af aktiviteterne i Ældre Sagens Esbjerg-afdeling. Derfor får du også mulighed for at deltage i de kurser, Ældre Sagen tilbyder sine frivillige, og som holdes forskellige steder i landet.

Alle Datastuens kurser afvikles i eget lokale i områdecenter Gjesing Midtby, Ulvevej 88 – nabo til Esbjerg Storcenter. Der tilbydes typisk kurser med to-fire undervisningsdage a tre timer, og kurserne er samlet i en forårs- og en efterårsperiode.

Få mere at vide hos Helmer Jørgensen, tlf. 2646 0355, mail: helmer.jorgensen@bbsyd.dk

 

 

Sidst opdateret 15.05.2024