Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Nyttige Links

Nogle nyttige og gode hjemmesider på internettet.

Klik på den røde tekst, hvis du vil besøge hjemmesiden.

google.dk

Et søgeredskab der indenfor få sekunder giver et overblik over det valgte emne. blandt den overvældende mængde af informationer på internettet. Googleindekset indeholder mere end 1 milliard adresser og er den første af sin slags med den mest omfattende samling af web-sider på Internettet.

Ni.dk

Eniro har en bred vifte af genveje til hjemmesider herunder telefonnumre, adresser (både firmaer og privatpersoner), kort, ruteplan, nyheder, netbanker og kommuner m.m.

Borger.dk

Borger.dk er indgangen til hele det offentlige Danmark, hvor det er muligt at finde information og betjene sig selv over for det offentlige.

rejseplanen.dk

Her finder du ud af hvordan du kommer fra A til B.

Demoborger.dk

Digitaliseringsstyrelsen har udviklet et nyt demomiljø til NemID og Digital post. Demo miljøet giver mulighed for at prøve at logge på med NemID og logge ind i Digital Post, uden at bruge et rigtigt NemID.

Københavns kommune

Her finder du indgangen til Københavns kommunes hjemmeside.

Sundhedsportalen

Sundhed.dk tilbyder en bred vifte af indhold til både borgere og sundhedsfaglige. Læs også om beskyttelse af personlige oplysninger og om sikkerhed med NemID og digital signatur. Her kan du også bestille tid hos din behandler og lave en E-mail konsultation.  

Mitid.dk

MitID er et sikkert fælles log-in system til kontakt med både den offentlige og private sektor. 

ninite

Ninite er en hjemmeside, hvor man kan vælge blandt de mest populære programmer på internettet, som efterfølgende kan installeres på computeren. Ninite tager hensyn til din PC, dit sprog og undgår alle reklamer.

Sidst opdateret 29.04.2024