Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Vejledning og hjælp i IT-stuerne

Kik forbi og få hjælp, hvis dit IT udstyr driller.

null

 Steder:

Møllehuset, Brøndby Møllevej 37 - tirsdage og fredage kl. 10-12
Stranden i kulturhuset Brønden på 1. sal, Brøndby Strand centrum 60 - tirsdage kl. 10-12
Kilden, Nygårds Plads 31 - tirsdage ulige uger kl. 11-13

Vi vejleder i grundlæggende IT betjening samt brug af internettet og de offentlige portaler, der besvares spørgsmål og ydes hjælp til løsning af problemer. Det er ikke nødvendig at bestille tid.

IT-stuerne
Vejledningens målgruppe er primært ældre borgere, som har behov for råd, hjælp og vejledning til betjening af IT-systemer, computer, tabletter eller mobiltelefoner.

Vejledning og hjælp til MitID
Digitaliseringsstyrelsen har indtil videre udskudt lanceringen af MitId til oktober måned. Når den endelige dato er fastlagt vil Strandstuen i Brønden, Møllen og Kilden yde vejledning og hjælp til, forberedelse af, krav om udstyr, processen og hvilke muligheder der findes for at skifte fra MitID til NemID.  

Startdato og yderligere oplysninger kan hentes på Fra NemID til MitID.

Yderligere information
For yderligere information kontakt Vivi Mekky, Stranden, Kulturhus Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. Træffes mandag til torsdag fra 09 til 12, på nummer 43 28 39 62 send e-mail.

Se Kulturhuset Brøndens hjemmeside.  

Samarbejdet
IT-vejledningen er et tæt samarbejde mellem kommunen, kirkerne i Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand, Røde Kors, Seniorrådet og Ældre Sagen.


Ældre Sagen Brøndby har i øjeblikket 9 IT-vejledere i partnerskabet:
Knud Andersen, Kai Eiersted, John Jensen, Preben G. Madsen, Tom Maes, John Nielsen, Gunnar Sørensen, Jørgen Weng og Niels Erik Ziejst. 

Sidst opdateret 13.06.2022