Søg på lokalafdelingens hjemmeside

Tryghedsopkald

Et tryghedsopkald er en daglig opringning til ældre borgere, der føler sig utrygge ved at være alene.

Ældre Sagens fantastiske tryghedsopkaldere, ringer hver morgen  fra kl. 8 til interesserede seniorer, får en snak, og giver dermed seniorerne en god start på dagen.

Vi har 27 opkaldere i 4 opkaldsstrenge. Det er lige præcis, hvad vi har brug for. Men….. vi vil meget gerne ringe op til nogle flere seniorer. Så kender du én, der godt kunne trænge til at høre en glad stemme hver morgen, så kontakt Jette Truesen på telefon 20 23 03 35 eller send mail eller Poul Erik Andersen på telefon 20 61 64 06 eller send mail.   

Lige nu mangler vi tryghedsopkaldere, så hvis du selv har lyst eller kender en der har, må du meget gerne kontakte Jette Truesen eller Poul Erik Andersen.

Inden første opringning, vil vi komme forbi til en snak om forventninger og information. Og husk: Medlemskab af Ældre sagen er IKKE et krav!

Klik her eller på billedet for flere informationer om tryghedsopkald. 

 

 

Frokost for brugere af Tryghedsopkald. 
Mandag den 16. maj var alle brugere af tryghedsopkald i Brøndby inviteret til frokost på Restaurant Albatrossen i Brøndby Havn. 37 brugere og opkaldere havde taget imod invitationen og nød en dejlig frokost med efterfølgende kaffe og kage. Snakken gik lystigt ved bordene, og der var masser af tak til Jette Truesen, som havde arrangeret frokosten.

Arrangementet var finansieret af midler fra Socialministeriet til gavn for ældre sårbare.

 null

 null

 null

 null

 null

 null

 null

 null

 null

Foto: Poul Erik Andersen

 

Sidst opdateret 13.06.2022