Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

En livsbekræftende beretning om stolemotion

Sådan kom der gang i Stolemotion

En livsbekræftende beretning om stolemotion

I sommeren 2018 gik flere aftaler op i en højere enhed. En go’ én af slagsen, idet et stolemotionshold kunne startes op i Brøndby Strand Kirke 2 mdr. efter ideen var forelagt.
Kirken og menighedsrådet gav os beredvilligt lov at benytte et mødelokale. Og bød ovenikøbet ind med kaffe, service etc til holdet hver uge.

Formanden skaffede midler

Brøndby-formand, Kaare stod parat med Ældre Sagen som holdets organisation. Men ikke nok med det. Kaare skaffede lynhurtigt penge til materialer – såsom bolde, elastikker osv. Samt sørgede for, at brochurer ikke kun blev produceret, men også distribueret og holdet omtalt rette tid og steder.
Da der mødte flere deltagere, end vi havde forestillet os, var Kaare igen på pletten med midler til flere bolde, elastikker etc. Vi er inspireret af stolemotionsholdet i Kilden, lederne der gav gode fif.

Vi hygger os hver tirsdag

Tirsdagsformiddage mødes vi. Træner en times tid og hygger bagefter med hjemmebagte boller, smør ost og kaffe.
Også med hensyn til smil, grin og snakkesalighed har holdet haft ufattelig megen medvind. 15-20 damer og 2 herrer bruger en masse energi på at komme hen til kirken i al slags vejr. Og mange kommer i så god tid, at de når at vende lidt af Brøndby Strands verdens situation før gymnastikken.

Venskaber opstår på kryds og tværs

Der trænes ihærdigt den aftalte time og bagefter rykker vi i fællesskab om på borde og stole.
For så at hygge en halv times tid ... som nemt bliver til 45 min. Før jule- og sommerferie afslutter vi med dejligt smørrebrød. Deltagerne kender hinanden så godt, at de følger med i hinandens gøren og laden på tværs af oprindelige grupperinger/venskaber. Så der bliver v i r k e li g snakket både før og efter gymnastikken.
Og nye deltagere bliver hurtigt en naturlig del af menageriet!

Sidst opdateret 15.09.2022