Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Spil

Bridgeturnering tirsdag

Afvikles i forårs- og efterårssæsonen med en turnering hver tirsdag aften og er kun for spillere med et rimeligt kendskab til bridge.

Tilmelding

Gunnar Sørensen på tlf. 24 25 50 40 eller Jytte Petersen på tlf. 46 56 15 71

Lokalafdeling

Brøndby

Hvem

For alle

Pris medlemmer

50 kr., Kaffepenge kr. 80 pr sæson

Pris ikke medlemmer

70 kr., kaffepenge kr. 80 år sæson

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 18:30 - 22:30

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Hermosagaard, Bygaden 82, Brøndbyvester

Beskrivelse

Aftenens turnering foregår under hyggelige omgivelser i Kostalden på Hermosagaard og starter kl. 18.30 til ca. 22.30 kun afbrudt af en kaffepause, som bliver brugt til almindelig hyggesnak. 

Faste spillere og substitutter
Der er tilmeldt i alt 18 faste spillere og 2 substitutter, der kan trækkes på ved faste spilleres fravær. Jævnbyrdigheden er stor, så der kæmpes hårdt om pointene.

Resultat af aftenens spil
Hvis man har en mailadresse, får man resultatet af aftenens spil tilsendt sammen med øvrige oplysninger og nyheder. Når måneden er slut og pointerne er talt sammen får vinderparret overrakt to flasker vin.

Fællesspisning
Forårs- og efterårssæsoner starter med fællesspisning kl. 17.30, derefter et kort møde hvor afvikling af sæsonnen fastlægges. Den første tirsdag i hver måned samles de fleste til fællesspisning kl. 17.30.

Nye spillere
Der er stadig plads til flere tirsdagsspillere, som kan spille bridge på et rimeligt niveau, idet der ikke bliver afsat tid til undervisning.