Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Vestslesvigtur

Mandag den 17. juni 2019 tog 50 deltagere med Torben Ølhom på " en anderledes tur til Vestslesvig ".Turen var fantastisk godt arrangeret, vi startede dagen med en lille special bitter i Padborg, og kørte derfra til Løgumkloster Kirke og Refugium, hvor vi fik historien om Refugiets opståen, samt hvordan det fungerede i dag, herefter besøgte vi Kirken, og sang en salme for at høre den gode akustik som var i Kirken.

Derfra gik turen til Ecco Museet i Bredebro, hvor en medarbejder fortalte om hendes liv og virke igennem 47 år, medarbejderen havde fulgt firmaet og dets udvikling igennem tiden og rejst til landene de samarbejdede med for at sætte nye medarbejdere i gang.

Her spiste vi en Blomkålsgratin i kantinen før vi kørte videre til Randerup Kirke, hvor Brorson var opvokset, også her fik vi historien fortalt af Torben Ølholm på en meget levende og humoristisk måde.

Derefter til  Ulykkesstedet ved Brede Å, hvor vi også fik historien fortalt af Torben.

Så kørte vi til Emmerlev Klev hvor vi fik serveret en snitte med pålæg og diverse drikkevarer, her fortalte den tidligere  indehavers datter og et par medarbejdere om hotellet og successen, som de havde haft igennem rigtig mange år, med de mange baller og fester som var afholdt på stedet, og hvordan eventuelle problemer med gæsterne var løst på en god måde.

Sluttelig kørte vi til Rens Hedegård hvor vi fik historien om plantagen og den første Vildsvinejagt fortalt af Torben, før vi satte kursen mod hjemmet igen, fik vi serveret en Sandwich med Vildsvinesteg og diverse drikkevarer.

Alt i alt en fantastisk god dag med fuld solskin og godt humør

Sidst opdateret 22.11.2020