Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Bornholm.
​​​​​

null

Du har mange muligheder for at få støtte i dit område. Ældre Sagen Bornholms frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.
 
Behov for hjælp
Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.
 
Menneskelig kontakt
Ældre Sagen Bornholms frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til selv at komme ud og være sammen med andre.
Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og medmenneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af - og henvend dig til kontaktpersonen for at høre mere.

 

Frivillige i Ældre Sagen Bornholm kan give dig en række muligheder for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud, eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen Bornholm.

 • Bliv besøgsven - og vær med til at bryde ensomheden for mennesker!

  Ældre Sagen Bornholm har brug for både mænd og kvinder som besøgsvenner.

  Læs mere
 • Demens

  Få hjælp og støtte til livet med demens.

  Læs mere
 • Få dig en telefonven

  Savner du en at tale med?

  Læs mere
 • Ældretelefonen: En ny samtalelinje

  Ældretelefonen er en ny anonym samtalelinje, der åbnede den 3. juni 2024.

  Læs mere
 • Få en besøgsven ved Ældre Sagen Bornholm

  Få en besøgsven. Det er en frivillig, der har tid og lyst til at komme på besøg og lytte til dig. I bestemmer selv, hvor...

  Læs mere
 • Få en bisidder

  Tag en bisidder med til de dine samtaler med for eksempel læge eller kommune. Det kan være en stor hjælp, og det er helt...

  Læs mere
 • Gratis juridisk rådgivning

  Ældre Sagens medlemmer kan få gratis juridisk rådgivning.

  Læs mere
 • Handymand

  Har du brug for en ekstra hjælpende hånd til at ordne små problemer i hjemmet, som fx at skifte en pære eller banke et s...

  Læs mere
 • It-hjælp

  Vil du lære at bruge din computer, iPad, tablet, smartphone m.v., eller vil du lære om, hvordan man bruger fx NemID/MitI...

  Læs mere
 • Tryghedsopkald

  Et dagligt tryghedsopkald skaber tryghed.

  Læs mere