Støtte og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Ballerup

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række mulighed er for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen.

SENIORVEJLEDNINGEN

Rådgivning om økonomi og  jura og hjælp til ansøgninger, breve mv. samt samtaler om personlige problemer. Bisidderbistand til møder. 

Der har været rigtig mange henvendelse om fuldmagter i den forløbne tid, så nu synes vi, at vi er blevet gode til det. Så hvis du også er i tvivl om noget, er du velkommen. Men vi klarer stadig også mange andre ting om økonomi, jura eller bare en snak om dagligdagens problemer.
Vi er 3 vejledere, som sidder parat til at hjælpe dig, så kig ned til os på kontoret hver mandag kl. 10-12 eller (i samme tidsrum) på tlf. 44 66 66 12 eller mail: vejledning.bal@gmail.com (svarer også udenfor åbningstid). Der er ferielukket omkring jul og i juli/august.
Hilsen fra dine vejledere, Laila, Henning og Lili.

 

  • Besøgsvenner

    Bliv besøgsven, der er brug for dig. Besøgsvenner er frivillige, der har hjertet på rette sted, og som gerne vil hjælpe...

    Læs mere
  • Dine 5 vejledere

    Grethe, Henning, Laila, Lili og Peter

    Læs mere