Om lokalafdelingen

Få mere at vide om aktiviteter, opgaver og indsatsområder i Ældre Sagen Hammel
Om lokalafdelingen

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.

 

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om lokalafdelingen og de arrangementer vi tilbyder. Du kan finde muligheder for at få støtte eller vejledning, og du kan melde dig som frivillig. I øjeblikket er der 115 frivillige i lokalafdeling Hammel
 
Ældre Sagen i Hammel er en afdeling af Ældre Sagen i Favrskov kommune, der lige nu (marts 2020) har i alt 7.266 medlemmer, fordelt på tre lokalafdelinger.
 
Lokalafdeling Hammel:              2.963 medlemmer
 
Lokalafdeling Hinnerup:            2.069 medlemmer
 
Lokalafdeling Hadsten:              2.234 medlemmer
 
 
Samlet medlemstal i Danmark er  over 870.000
 
 
Frivillig i Ældre Sagen.
Vi, der allerede er frivillige, synes ofte at vi har lidt rigeligt at lave, og vi kan derfor godt bruge nogle flere frivillige.
 
Hvis du har ideer og ønsker til andre aktiviteter, som du mener vi mangler lokalt, og hvis du har tid og lyst til at stå for disse aktiviteter, hører vi meget gerne fra dig. 
 
Er du interesseret i at blive frivillig, kan du kontakte en fra bestyrelsen.
 
Vi tager hånd om dig, da du som frivillig i Ældre sagen er omfattet af en forsikring, når du udfører frivilligt arbejde, og vi sørger for, at du bliver tilbudt at deltage på relevante kurser, som gør dig rustet til opgaven som frivillig.

 

 

Vi glæder os til flere aktiviteter sammen!