Søg på lokalafdelingens hjemmeside

HUGO STRUNGE FRANK ER VALGT TIL TOPPOST I ÆLDRE SAGEN

Fomanden for Ældre Sagen Hinnerup er de næste tre år med i Landsbestyrelsen

null

På Ældre Sagens delegeretmøde 2022 på Hotel Nyborg Strand blev Hugo Strunge Frank valgt ind i den ni mand store Landsbestyrelse. Han skal derfor fremover være med til at sætte kursen for den landsdækkende organisation, der foreløbig har rundet 937.000 medlemmer.

”For mig er det spændende at sidde med ved bordet og være med til at fastlægge den førte politik. I Landsbestyrelsen har vi ansvaret for at udpege direktionen, som står for den daglige drift i Ældre Sagen, og vi skal godkende budget og regnskab,” forklarer Hugo Strunge Frank, der er 75 år og har en fortid som bankmand.

Til marts har Hugo været formand for Ældre Sagen Hinnerup i fire år, og da Distrikt 3, som dækker Ældre Sagens lokalafdelinger i Østjylland, for et år siden opfordrede ham til at stille op til Landsbestyrelsen, gik Hugo i tænkeboks i 14 dage.

”Men jeg fik fuld opbakning fra min kone Karin, og min egen bestyrelse indstillede mig som kandidat, og så var den sag afgjort”, fortæller Hugo Strunge Frank, der med sin velkendte grundighed er klar over, hvad han går ind til. Han har gennem årene også været medlem af forskellige ad hoc udvalg i Ældre Sagen.

”Efter jeg er blevet valgt til Landsbestyrelsen, har jeg allerede fået 34 indkaldelser til møder i løbet af det næste år, hvor vi blandt andet også skal rundt i hele landet til dialogmøder. Men jeg er indstillet på at bruge den tid, der er nødvendig,” tilføjer det nyvalgte medlem, der også har overskud til at fortsætte som lokalformand i Hinnerup.

”Men det bliver selvfølgelig nødvendigt at fordele nogle af mine lokale opgaver ud på den øvrige bestyrelse i Hinnerup, og det er jeg sikker på, vi nok skal finde ud af,” siger Hugo med sikker ro i stemmen.

Hugo Strunge Frank er valgt for tre år, og ligesom alt arbejde i Ældre Sagen er frivilligt og ulønnet, gælder det samme for medlemmerne af Landsbestyrelsen.

Sidst opdateret 03.02.2023