Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Støtte, hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Valby.

Du har mange muligheder for at få støtte i dit område. Ældre Sagens lokale frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.

Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.

Ældre Sagens frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til selv at komme ud og være sammen med andre.

Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og medmenneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af – og henvend dig til kontaktpersonen for at høre mere.

 • Besøgsven

  Har du lyst til at få besøg af og til? Så lad en frivillig besøgsven blive et lyspunkt i din dagligdag.

  Læs mere
 • Bisiddere i København

  Du kan få en bisidder med til samtaler, hvor det kan være rart at få fortalt og hørt det, der er vigtigt.

  Læs mere
 • Handyman

  Er du medlem af Ældre Sagen og bor i Valby og har brug for en handyman til småreparationer, så kan vi hjælpe.

  Læs mere
 • Livsmods- og sorggrupper

  Har du mistet en, der står dig nær, og har du brug for at tale med nogen?

  Læs mere
 • Pc-hjælp

  En pc-hjælper kommer på besøg og hjælper med småproblemer med din computer og giver gode råd til brugen af din pc og ved...

  Læs mere
 • Tryghedsopkald

  Få et dagligt tryghedsopkald

  Læs mere