Nyhedsbrev

 

Aeldresagen

 

 

NYT FRA DIN LOKALAFDELING

 

 

Kære medlem

 

 

 

Nyhedsmail nr. 58 fra Ældre Sagen i Værløse
Udsendt den 26.02.2019

Denne nyhedsmail bliver den sidste, der sendes fra mailadressenolesen.adm@gmail.com. Fremover er det kun dem, som bor i Værløse og har tilmeldt sig det nye system, der vil modtage nyhederne. Det er fortsat os, der skriver nyhedsmail, men mailadresserne opbevares af hensyn til datasikkerhed hos Ældre Sagen centralt, og fremtidige nyhedsmails udsendes derfra.

Ældre Sagen kalder i øvrigt disse mails for nyhedsbreve, så det må vi nok også hellere gøre.

 

Starthjælp

 

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan besvare et nyhedsbrev. Derfor vil vi i et stykke tid opretholde mailadressenolesen.adm@gmail.com. Skulle der være noget i det nye system, der er uklart, vil vi forsøge at hjælpe. Når vi synes, at systemet er indkørt, vil vi nedlægge mailadressen og forinden give besked herom.


Vores gamle mailadresse

 

Begrænsninger

 

Som tidligere meddelt er det desværre kun medlemmerne i Værløse, der kan modtage nyhedsbreve fra Ældre Sagen Værløse. Vi håber, at det snart lykkes at ændre på dette.
Indtil da vil vi forsøge at lægge et link til vores sidste nyhedsbrev på hjemmesiden for Ældre Sagen Værløse.

 

Kortere tekster

 

Ved at gå over til et centralt system er vi også underkastet regler om antal anslag i overskrifter og tekster, ligesom der ikke er billeder. Forhåbentlig er dette også noget, der bliver justeret med tiden, når man har fået nogle flere erfaringer med nyhedsbrevene.

 

Hjemmesiden

 

Hjemmesiden for Ældre Sagen Værløse har hjemmesideadressen:https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/vaerloese.

På hjemmesiden kan du finde mange af de oplysninger, du får på anden vis. Du kan f.eks. også læse vores blad (hvis papirbladet skulle være blevet væk). Du kan se nyt om vores arrangementer osv.

 

Farvel og på gensyn

 

Vi takker for alle de venlige svarmails med hilsener og værdifulde kommentarer, som vi har fået i de godt 4 år, det hidtidige nyhedsmailsystem har fungeret.

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig nyhedsbrevet, skal vi opfordre dig til at gøre det ved at benytte nedenstående link. Alle tre felter skal udfyldes.


Tilmelding

 

 

 

 

 

 

 

Denne mail kan ikke besvares.

 

Afmeld lokalt nyhedsbrev

Persondatapolitik

Sidst opdateret 01.03.2019