Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Ulfborg-Vemb

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række muligheder for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen. I Ulfborg-Vemb har vi ikke så mange frivillige til at yde hjælp. Hvis der er behov for yderligere hjælp, vil vi prøve at finde nogen, som kan klare det.

Nyhed. Fra midt i august vil bankerne begynde at udrulle det nye Mitid som skal afløse Nemid. Der vil komme en besked fra din bank, og så har du en måned til at skifte over til Mitid, fra Nemid. Både banker og Borgerservice vil være i stand til at hjælpe med skiftet, ring på 30 64 58 66, hvis der er yderlige problemer med skiftet. I slutning af 2021, vi der komme en ny E-boks, men vi kan stadigvæk bruge den gamle, al post fra det offentlige vil stadig komme ind på Mailboksen på Borger.dk og sikkert også på de andre mailbokse.

Har du brug for en bisidder, som kan ledsage dig til tandlæge, sygehus eller andre steder, hvor du har brug for lidt hjælp eller er det en besøgsven du mangler, så kontakt Else Susgaard, 97 49 15 46/27 99 23 32.

Vi har ikke en telefon tjeneste, men har du eller flere brug for det, så kontakt Else Susgaard eller formanden, så vil vi overveje, om vi kan starter det op.

Nu har vi en Handy mand, som kan skifte pærer, flytte og opsætte  malerier og andre småting, som man ikke kan få en håndværker til. Det er ikke en erstatning for hjemmehjælp eller hjemmeservice, det er der mange private firmaer, som kan klare. Hvor der også er mulighed for at få skattefradrag, når man bruger dem.

Kontakt Preben Schmidt, 29 70 20 82

 

 

Du kan få hjælp, hvis du har problemer med din computer, tablet "iPad" eller smart-phone "iPhone", enten i dit hjem eller du kan komme med dit apparat. Det er på brugerniveau, at vi kan hjælpe. Der kan være noget teknisk, som vi ikke kan klare.

Vi kan også hjælpe med MitID, hvis hjælpen i din bank eller i Borgerservice ikke er nok.

Jørgen Christensen, 31 65 64 68  Hjalmar Nielsen, 30 64 58 66