Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Qi Gong

Fra torsdag, den 18. november 2021 kl. 10.00 starter Qi Gong indendørs i Benløse Hallen, Kantinen, Præstevej 19, Ringsted. 

Indtil da trænes der udendørs i Anlægget bag Pavillonen, Tvær Allé, Ringsted hver torsdag kl. 10.00-11.00, så længe vejret tillader det.

Opstart se her.

Yderligere oplysninger og tilmelding hos:

Peter Pabst
tlf. 2964 7829

Mail: pepa@aeldresagen4100.dk

 

Det drejer sig om opstarten på den hensyntagende gymnastikform, Qi Gong, hvor træningen tager sit udgangspunkt i hver enkelt deltager på holdet og herfra udvides uden pres. 

I Qi Gong er vægten lagt på en erkendelse af, hvor man selv måtte være i sin udvikling. Her begynder man, og øvelserne gør arbejdet, således at man blidt skubber sine grænser, eller skruer lidt ned, hvis der er behov for dette. Det er således vigtigt, at man mærker efter i kroppen og agerer hensigtsmæssigt på dens signaler.

Mange af øvelserne kan udføres siddende på en stol, så også gangbesværede kan have fordel af at deltage. Man opfordres til at møde op i løstsiddende træningstøj og lette sko som f.eks. ”kinasko”.

Ældre Sagen ser frem til, at mange kunne være interesseret i dette nye tiltag, som underviser Peter C. Parbst har sat i værk.

Sidst opdateret 31.07.2022