Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bisidderordning/vejledning

Du kan få en bisidder med til samtaler, hvor det kan være rart at få fortalt og hørt det, der er vigtigt. Bisidderen hjælper dig med at forberede den vigtige samtale.

Det kan du bruge en bisidder til

Hvad var det nu lige min sagsbehandler sagde? Har jeg udfyldt de papirer jeg skal? Og nu glemte jeg igen at spørge lægen om noget. Kender du situationen? Det kan være svært at få hold på alle detaljerne i de samtaler, som har betydning for vores hverdag.

Du kan vælge at tage en bisidder med, når du skal til et møde. Bisidderen hjælper dig med at forberede samtalen og spørgsmål. Og bagefter kan du drøfte forløbet med din bisidder.

Alle kan få en bisidder. Det er gratis, og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Ring og hør nærmere på Ældre Sagens kontor på tlf. 20 36 44 62, torsdage kl. 10-12.

 

Vejledning

Udover muligheden for at få en bisidder med til en samtale med offentlige myndigheder, hvor det kan være svært at holde styr på alle detaljer i samtalen eller huske vigtige aftaler, har du også mulighed for at få hjælp og vejledning til at læse og forstå skrivelser og afgørelser fra det offentlige og andre instanser.

Vejledningen kan også være hjælp til at skrive udkast til breve, formulere klager, aftale møder - eller måske henvisning til andre steder, hvor der eventuelt kan findes hjælp i den konkrete situation.

Du er velkommen til at kontakte Ældre Sagen alle torsdage i måneden mellem kl. 10.00 og kl. 12.00 for at lave en aftale med en frivillig vejleder.

Sidst opdateret 16.02.2024