Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Ringsted Messen

Kom og besøg os på Ringsted Messen den 12. og 13. marts

Vi glæder os til at møde dig i
Ældre Sagens
stand nr.
96 i hal B

ved Ringsted Messen den 12.-13. marts 2022.

Ældre Sagen på Ringstedmessen – hvorfor??

Det er da muligt, at der er nogle, der spørger sig selv, hvad Ældre Sagen gør på en messe? Det er jo bare en organisation for gamle mennesker, og dem er der da ikke så megen grund til at vise frem for offentligheden!

Men det er ikke den fulde sandhed, for Ældre Sagen er en organisation i dagens Danmark, som godt nok arbejder for, at ældre mennesker skal have et godt og værdigt liv, men som også  gerne vil i dialog med yngre personer, der kunne tænke sig at indgå i dette arbejde, og det er med det for øje, at Ældre Sagen kan træffes på stand 96 i sal B på messen.

Vi vil således gerne vise os frem og fortælle alle, der kunne have interesse deri, hvad vi laver i Ringsted, hvem vi er, og hvordan både nye og eksisterende medlemmer kan indgå i vores arbejde for at forbedre livsvilkårene for og skabe indhold og glæde i ældres hverdag.

Med et medlemstal på over 6500 personer i Ringsted og med omkring 180 frivillige, der involverer sig i lokalområdet som besøgsvenner, som telefonkontaktpersoner og som ledere af forskellige aktiviteter er Ældre Sagen en yderst aktiv medspiller i hverdagen for mange mennesker i Ringsted. Vi er engageret i skoler og børnehaver, vi byder på masser af foredrag, vi tilbyder undervisning i diverse sprog, vi har sy-grupper, litteraturgrupper, spis-sammengrupper, vi formidler og forhandler os til god træning for medlemmerne, vi arrangerer årligt flere en-dages ture til spændende steder i Danmark og også flerdages ture til ind- og udland, og vi har i år arrangeret større begivenheder for medlemmer og ikke-medlemmer finansieret  af regeringen for at støtte underholdnings- og restaurationsområdet, kort sagt, vi gør en stor indsats for lokalområdet, og vi har til stadighed brug for nye kræfter til at hjælpe os dermed.

Derfor vores stand på Ringstedmessen, som vil fortælle de besøgende om de muligheder, vi tilbyder, men især om de indsatsområder, vi dækker, hvor der altid er brug for en ekstra frivillig, som vil bidrage til gavn og glæde ikke mindst for den frivillige selv, men selvklart også for andre.

Ældre Sagen Ringsted glæder sig til at hilse på masser af Ringstedborgere og byder som altid i mødet med interesserede på en kop kaffe og lidt hjemmebag undervejs i samtalen.

Bestyrelsen 

Sidst opdateret 23.06.2022